Wie horloges echt begrijpt, draagt ​​eenvoudige replica horloges

Replica Horloges hebben veel functies en hun ontwerp is relatief ingewikkeld, maar dat betekent niet dat de vele functies de beste zijn.Veel dure replica horloges zijn vaak het eenvoudigste van ontwerp. Horloges met minder functies zijn gemakkelijker te onderhouden en hebben een lager uitvalpercentage. Fans vragen vaak of een replica horloge dat ik leuk vind geschikt is om mee te beginnen, ik heb er een feature van gevonden. Vaak zullen nieuwelingen kiezen voor een overdreven design, veel functies of uitgeholde horloges.

Mechanische horloge-alarmfunctie met drie vragen: door het bewegingsontwerp te verbeteren, een apparaat dat de beweging verslaat, zodat u de impact van de mechanische replica horloges kunt horen om de tijd te beoordelen. Maar er wordt gezegd dat geen blinde het kan gebruiken, maar het elektronische horloge van 10 yuan vertelt de tijdfunctie zodat de blinde het kan gebruiken.

Tourbillon-functie: De industrie denkt dat dit geen functie is, het is gewoon een draaiend echappement. Het werd oorspronkelijk ontworpen om mechanische horloges nauwkeuriger te maken. Maar in werkelijkheid is de tourbillon erg kwetsbaar.

Daarnaast zijn er veel rare functies zoals zonsopgang en zonsondergang, sesamzaadjes, tijdvergelijking, enz. Ik zal hier niet te veel introduceren. Bovenstaande functies, als je het horloge vaak draagt, welke functies kun je dan echt gebruiken?

De meer populaire klassieke replica Rolex-modellen zijn eenvoudige ontwerpen met drie pinnen. Deze functies van de bovengenoemde mechanische horloges worden meer gebruikt om de functies te versieren die bijna niemand ze gebruikt. Het is misschien niet geschikt voor kijkvrienden die van praktisch houden, en de kans op spijt na blindelings begonnen is veel groter. Maar voor oudere neven en nichten die financieel sterk zijn en gewoon zo, is dit kunst en dit is streven. Gecompliceerde functies zullen het uitvalpercentage van het horloge aanzienlijk verhogen en reparaties zijn extreem duur. Daarom kiezen senior horlogevrienden zelden voor complexe stijlen.